Hoog bezoek

Ja, kijk maar eens goed. Pa Antrag is in Curaçao. Hij heeft aan niemand wat verteld, een ticket gekocht en gekomen. Net voor vertrek ons nog even ingelicht. Wel zo handig. Dus waarschijnlijk zijn er nu mensen die hun ogen niet geloven. Maar jullie zien het goed. We hebben hoog bezoek. Vorige week Willem en Maxima en nu Pa. Het gaat goed met ons nieuwe land.
 
Pa is bij ons in huis en volgens mij geniet hij van alle mensen en drukte om zich heen.
En sinds Pa er is gaat alles weer ineens functioneren. Alles wat het niet meer doet of enigszins hapert wordt onder handen genomen: de klok, het koffiezetapparaat, de video (Kids weer blij, kunnen ze de hele doos met videofilms weer kijken. Voorlopig zijn die weer zoet), de afstandbedieningen, de startonderbreker, alles wat het elektronisch of mechanisch het niet meer deed aan mijn auto. En hij start weer in 1x!!!!
Nu is Ted zijn auto aan de beurt. Pa vraagt nu al of ik nog klusjes voor hem heb. Ik kan niks meer verzinnen. Alles werkt! Tja, ik kan natuurlijk wel iets slopen. Is die man ook weer gelukkig. Ik zal nog even verzinnen wat.
De buurvrouw en vriendin had ook al in de gaten dat Pa erg handig is en kwam al vragen of hij haar wilde helpen met een probleempje aan de auto. Dat is ook nog een optie: We gaan Pa leasen!!!