Feestweek

Vroeger had ik er altijd een hekel aan om mijn verjaardag te vieren. Ik vond het maar niks om zo geconfronteerd te worden met het ouder worden en daar mee met je vergankelijkheid van het leven. Je bent maar even op deze wereld. Het vliegt voorbij. En voor je het weet doet iemand het licht uit en weet je niks meer.

Dat vind ik zo’n raar idee. Je hebt heel je leven gewerkt aan jezelf, je hebt heel je leven geleerd en bent (hopelijk) wijzer geworden en dan eindigt het gewoon. 1 zwart gat. En dan laat ik de mogelijkheid open dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik hoop het, maar ga er maar niet van uit.

Maar voordat we te filosofisch worden, terug naar mijn verjaardag.

Een feestje vind ik heel leuk, maar de drukte en het regelen er voor, erg stressvol. Ted heeft daarom alles van mij over genomen en mijn feestje georganiseerd. Onze vrienden kwamen vanaf 5 uur en we gingen bbqen . Zo gezellig was het.

Heel de dag gebeld, geskyped en gesmst vanuit NL door familie en vrienden.

Ik ben ook vreselijk verwend met hele creatieve kado’s. En het allermooiste kado is dat Tijn en Stephanie er op mijn verjaardag zijn.

En het feestgevoel houdt niet op. Vandaag zijn Ted en ik 10 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig (hoor je de violen op de achtergrond?).
Nu zijn we heel hard aan het genieten van de kinderen, maar als zij weer terug zijn naar Nederland en voordat het volgende bezoek uit NL komt, gaan Ted en ik samen een weekendje naar Bonaire.

 

We hebben gekozen voor een leven waarin we meer genieten (dat is gelukt) met als consequentie dat we geen carrière maken en dus minder inkomen hebben dan in NL (dat is ook gelukt). Maar we zijn nog nooit zo rijk geweest!

 

One thought on “Feestweek

  1. Monique says:

    Topwijf!! Jullie snappen waar het om draait. Dat is toch het mooiste cadeau wat een mens zich kan wensen. Mijn ogen ‘regenen’. Dikke knuf voor jullie GELUK (t)

Comments are closed.