House with a view!

Ik had een idee voor de zondageditie. Wij wonen tegenwoordig niet meer aan de kaya taitai maar aan de caracasbaaiweg. Dit wilde ik u even laten zien door een fotootje te nemen. Helaas, het fototoestel was nergens te vinden.

U kent dat wel: wie heeft hem het laatst gebruikt, waar hebben we hem de laatste keer mee naar toe genomen. Jij hebt hem meegenomen naar NL en daarna heb ik hem niet meer gezien. Nou, dat is niet waar want we hebben hem nog meegenomen met de zeilwedstrijd en toen had jij hem in je broekzak.

Afijn, alle beschuldigingen over en weer daar gelaten. Mijn idee voor de zondageditie ging verloren. En ik had zo snel geen ander idee. Dus dacht ik, dan maar een keer niet. 

Van de week kwam Dana uit haar kamer: mam, mijn lamp doet het niet. We hadden geen nieuwe in huis dus werd de staande schemerlamp uit NL (Ikea) verplaatst van de woonkamer naar Dana’s kamer. En dan heb je een stekkertje nodig om het in een Curaçaos stopcontact te kunnen stoppen. Nog zo’n voorwerp waar je altijd naar moet zoeken. Waar heb ik dat toch gelaten?

Dana, kijk eens in mijn mandje op mijn bureau. Dana komt zonder stekkertje terug maar wel met fototoestel. Oeps, heb ik hem toch het laatst gehad. Sorry, Ted. Mea culpa.

 Kan ik jullie gelukkig nu laten zien wat ons nieuwe uitzicht is.

Het was zo:                                                                                    En het is nu zo: