Trijntje ook op North Sea Jazz

Bron: verstgeperst.com | 01-08-2011 16:41 | Curaçao North Sea Jazz

trijntje oosterhuis north sea jazz Curaçao concert avila 30 augustus  trijntje oosterhuis" style="float:left;margin right:10pxCURAÇAO – De voorbereidingen voor het North Sea Jazz in Nederland zijn in volle gang, maar ook de Curaçaose variant komt aardig dichtbij. Gisteren werd bekend gemaakt dat voorafgaand aan het festival in het WTC, zangeres Trijntje Oosterhuis op 30 augustus het podium beklimt in het Avila Hotel.

De laatste week van augustus staat het eiland totaal in het teken van het Curaçao North Sea Jazz. Op verschillende locaties geven diverse grote artiesten optredens om het publiek alvast op te warmen voor het festivalweekend op 2 en 3 september.

Heerlijk eiland
Oosterhuis gaf aan meteen te hebben ingestemd met het optreden op Curaçao. “Curaçao is een heerlijk eiland waar ik graag verblijf. North Sea Jazz Curaçao met Stevie Wonder kan en wil ik natuurlijk echt niet missen.”

Voorprogramma
Het voorprogramma van haar concert is in handen van lokale pianist Gino Coelho. Hij geeft samen met trompettist Igort Rivas een indrukwekkend optreden op het Octagon plein van het Avila hotel. Kaartjes voor haar concert zijn 50 gulden en verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bruna, Avila Hotel en Funmiles.