Warmte in het koude nederland

Tja, de trouwe lezer heeft het natuurlijk al gemerkt. Ik heb mijn taak weer verzaakt. Ik was er niet met mijn editie afgelopen zondag. Dat komt, ik zit in Nederland en heb het razend druk met mensen zien, knuffelen en genieten.
Het weer hebben we het maar niet over. Dat weten we nu wel.
 
Ik zit deze week in de paskamer bij H&M, want er moet natuurlijk ook even flink inkopen worden gedaan, en ik schrik van mijn eigen kleur. Ik vloek hier wel. Het staat hier gewoon niet zo’n bruin lijf.
De stad heb ik alweer meerdere malen onveilig gemaakt. Mijn koffer bulkt nu alweer uit van kleding, bikini’s en kadootjes voor thuis. En ik moet nog een week.
 
Waar ik het meeste van geniet zijn de kinderen: Tijn & Stephanie, Maaike, Michelle & Ralph. De familie: pa & ma, Ernst & Esra en Isa, Roy & Nina. En onze dierbare vrienden voor het leven: Hans & Chris met hun zalige meiden Lotte en Sara, Yvon en Esther.

Ik heb het gevoel in 2 werelden te leven. Zowel in Curaçao als hier voel ik me thuis, meer dan welkom en heb ik lieve mensen om me heen. Ben ik even bevoorrecht!!!